Online Topsport Community Top met Top

26 juni 2020

TSC Top met Top #1 2020

Deze online 'Top met Top’ bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 26 juni 2020. Vier bijzondere gasten schuiven aan bij Humberto Tan en Pieter van den Hoogenband, waar zij met elkaar in gesprek zullen gaan over ons jaarthema ‘Legacy’. Het beloven intieme en openhartige gesprekken te worden die via een besloten Zoom meeting worden vastgelegd en waarbij tijdens het gesprek online vragen kunnen worden gesteld door de genodigden. 

De volgende tafelgasten zullen in gesprek gaan met de host Humberto Tan: Prof. dr. Jan Peter Balkenende (voormalig Minister President & RvT EY), Anna Gimbrère (Wetenschapsjournalist), Kiran Badloe (tweevoudig wereldkampioen windsurfen), drs. Peter Langenbach (voorzitter raad van bestuur Maasstad Ziekenhuis).

Prof. dr. Jan Peter Balkenende, voormalig Minister-President, is sinds 2010 hoogleraar Governance, Institutions and Internationalisation aan de Erasmus Universiteit. Momenteel is hij External Senior Advisor to EY, lid van de RvC van ING en lid van de Raad van Toezicht van de Topsport Community.

Anna Gimbrère is een wetenschapsjournalist en presentatrice. Ze studeerde natuurkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Gimbrère was onder andere te zien in wetenschapsprogramma’s What’s the Right Thing to Do?, Galileo, presenteerde “De Wilde Ruimte” voor de VPRO en is regelmatig te zien als wetenschapsexpert in talkshows en het hysterische “Experimensen”.

Kiran Badloe is windsurfer in de Olympische RS:X klasse en zal na een hevige strijd met goede vriend en grote concurrent Dorian van Rijsselberghe voor Nederland uitkomen op de Olympische Spelen van Tokio in 2021. Badloe werd in deze klasse al tweemaal wereldkampioen (2019 en 2020) en veroverde ook het goud bij het EK in 2019

Peter Langenbach is voorzitter van de raad van bestuur van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam en tot eind 2019 bestuurslid van het Spijkenisse Medisch Centrum. Daarnaast is Langenbach Adjunct Professor Ziekenhuisfinanciën bij TIAS Business School. Langenbach liet samen met zijn collega’s van het Maasstad Ziekenhuis de afgelopen maanden een zeer knap staaltje crisismanagement zien tijdens de toenemende patiëntenstroom op de IC, SEH en de kliniek door de uitbraak van het coronavirus. 

Datum: Vrijdag 26 juni 2020 

Start Zoom meeting          14:30 uur

Einde Zoom meeting         16:00 uur

Onze partners kunnen voor deze bijeenkomst 4 personen uitnodigen.

Share?

Volg ons via of meld je aan voor onze nieuwsbrief

Bij het aanmelden van de nieuwsbrief gaat u akkoord met het verwerken van uw persoonsgegevens.
Check daarom regelmatig deze privacyverklaring voor een mogelijke update.