Top met Top

13 december 2019

Topsport Community Top met Top #2 2019

Deze 'Top met Top’ bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 13 december 2019 bij onze partner EY. Twee bijzondere duo’s zullen met elkaar in gesprek gaan over ons jaarthema ‘Team’. Het zullen intieme en openhartige interviews worden waarbij een kleine exclusieve groep gasten aanwezig zal zijn. 

De volgende duo’s zullen met elkaar in gesprek gaan: 

·      Sarina Wiegman & Ben Woldring

·      Bonnie Doets & Tim Visser

Sarina Wiegman werd in januari 2017 aangesteld als bondscoach van het Nederlands vrouwenelftal. Een half jaar na haar aanstelling wonnen de Oranje Leeuwinnen het EK in eigen land en afgelopen zomer werd het team vice-wereldkampioen.

Ben Woldring werd één van de eerste en succesvolste internetondernemers van Nederland toen hij op 13-jarige leeftijd Bellen.com oprichtte. Nu is Ben directeur van BenCom Groep, bekend van vergelijkingssites als Gaslicht.com en Poliswijzer.nl. Bij de Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij NOM zit hij sinds 2015 in de RvC.

Bonnie Doets danste op 16-jarige leeftijd al voor het Nationale Ballet en sinds 1993 is ze een belangrijk onderdeel van het Scapino Ballet. In 2013 won Bonnie de prestigieuze Gouden Zwaan.

Tim Visser is Nederlands beste en bekendste rugbyer. Hij speelde en scoorde op het WK Rugby in 2015 voor het Schotse team. Tim verhuisde op zijn 16e naar Engeland om rugby professional te worden en is nog steeds all time try-topscoorder voor Edinburgh.

Locatie: EY Amsterdam, Antonio Vivaldistraat 150, 1083 HP Amsterdam

Datum: Vrijdag 13 december 2019 

Programma:

Ontvangst       13:30 uur

Aanvang          14:00 uur

Borrel              16:30 uur

Einde               17:30 uur

Onze partners kunnen voor deze bijeenkomst 2 personen uitnodigen.

Share?

Volg ons via of meld je aan voor onze nieuwsbrief