TSC Live 2020

10 februari 2020

Topsport Community Live 2020

Op maandagavond 10 februari 2020 organiseert de Topsport Community de theatervoorstelling TSC Live 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Het thema van de avond is: ‘Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder’. De TSC Live is de afsluiting van het themajaar  ‘Team’. 

Een gemêleerd gezelschap van sprekers uit de werelden van topsport, bedrijfsleven en wetenschap, zal op openhartige wijze in gesprek gaan met gastheer Bas Westerveel waarbij het thema ‘Team’ steeds leidend is. Met trots kondigen wij de volgende sprekers aan. In de komende tijd zullen meer namen volgen.

James Kerr

James Kerr is deze avond hoofdspreker. Kerr heeft nauw samengewerkt met teams in de absolute top. Van Google tot teams in de Formule 1 en van Spotify tot het meest succesvolle sportteam ter wereld, het rugbyteam van Nieuw-Zeeland de ‘All-Blacks’. Over deze laatste samenwerking schreef hij de bestseller ‘Legacy’ waarin Kerr de leiderschapslessen deelt van dit bijzondere team. Lessen die zowel in de sport, bedrijfsleven maar ook in het ‘normale’ leven steeds van toepassing en toepasbaar zijn. 

Tim Visser

Tim Visser is Nederlands beste en meest bekende rugbyspeler. Hij speelde en scoorde op het WK Rugby in 2015 voor het Schotse nationale team. Tim verhuisde op zijn 16e naar Engeland om rugby professional te worden en is nog steeds all time try-topscorer voor Edinburgh. 

Patrick van Veen

Patrick stelt het sociaal oergedrag centraal, oftewel de apenstreken die we in het dagelijks leven vertonen. Patrick zijn motto is translating science to knowledge. Daarmee probeert hij biologische wetenschap toegankelijk te maken en maakt hij mensen bewust van ons biologisch oergedrag.

Programma

Locatie: De La Mar Theater, Marnixstraat 402, 1017 PL Amsterdam 

Datum: maandag 10 februari 2020 

Start programma: 20:00

Einde programma: 22:00

N.B. een deel van deze voorstelling is Engelstalig.

Onze partners krijgen 10 gratis kaarten en kunnen tegen gereduceerd tarief maximaal 25 kaarten extra afnemen. 

Share?

Volg ons via of meld je aan voor onze nieuwsbrief