Topsport Community Connect

15 mei 2020

TSC Connect #1 2020

Deze TSC Connect vindt plaats in de ochtend van 15 mei 2020 in het Parool Theater. Onze partners kunnen voor deze bijeenkomst 20 personen uitnodigen. 

Tijdens de TSC Connects zullen experts uit de topsport, de wetenschap en het bedrijfsleven hun ervaring en kennis delen. Ook is het mogelijk om met de sprekers in discussie te gaan over een drietal stellingen die betrekking hebben op het thema.

De hoofdspreker van deze ochtend is ondernemer Boris van Veldhuijzen van Zanten. Boris is een succesvolle ‘serial entrepeneur’ in de tech- en innovatiewereld. Zo is hij de founder van The Next Web en was hij onderdeel van de StartUp Europe Leaders Club, toentertijd opgericht door Neelie Kroes, samen met onder andere de oprichters van techgiganten Skype en Spotify. Samen met Boris zullen Hugo Haak (bondscoach van de baanwielrenners en NOC*NSF coach van het jaar 2019), Maike Willems (teammanager van het gouden Nederlandse vrouwen handbalteam), Tim Jenniskens en Teun de Nooijer (oud-hockey internationals) de discussie met het publiek aangaan over een aantal stellingen rondom het thema ‘Legacy’. De moderator van dit event is Liesbeth Staats. 

Share?

Volg ons via of meld je aan voor onze nieuwsbrief