TSC Connect

1 november 2019

Topsport Community Connect #3 2019

"In union there is strength" Aesopus

De derde en laatste CONNECT van dit jaar vindt plaats op 1 november en heeft als onderwerp teamdynamiek. Binnen ons jaarthema TEAM zijn de onderwerpen ‘het samenstellen van een succesvol team’ en ‘samen winnen en verliezen’ voorbijgekomen. In deze laatste CONNECT gaan wij op een verfrissende wijze kijken hoe individuen binnen een team op elkaar reageren. Daarbij kijken we niet alleen naar de topsport, wetenschap of het bedrijfsleven, maar we nemen ook een kijkje in de dierenwereld, de apenrots. 

Hoofdspreker is bioloog Patrick van Veen. Patrick stelt het sociale oergedrag centraal, oftewel de apenstreken die we op de werkvloer vertonen. Het motto van Patrick is ‘translating science to knowledge’. Daarmee maakt hij biologische wetenschap toegankelijk voor onder andere managers en ondernemers en maakt hij mensen bewust van ons biologisch oergedrag. Ook zijn Richard Plugge (algemeen directeur) en Merijn Zeeman (sportief directeur) van wielerploeg Team Jumbo-Visma te gast bij deze Connect. Afgelopen zomer behaalden zij met Team Jumbo-Visma grote successen in de Tour de France. Zo werd Mike Teunissen de eerste Nederlandse gele trui drager sinds 30 jaar en stond Steven Kruijswijk op het podium in Parijs. Richard en Merijn gaan met het publiek in discussie over teamdynamiek. 

Tijdens dit evenement worden tevens de Topsport Community Partner Awards uitgereikt aan een winnaar van elke partnerorganisatie.

Aanmelden voor 18 oktober naar rsvp@topsportcommunity.nl

Ongeveer een week voor het event ontvang je een bevestiging van aanmelding met alle laatste informatie over de bijeenkomst.

Wil je op de hoogte blijven van de Topsport Community activiteiten? Meld je hier aan voor onze kwartaal nieuwsbrief of volg ons op TwitterFacebookLinkedIn en onze website.

Gedurende dit evenement worden foto- en video opnames gemaakt. Bent je liever niet zichtbaar op de beelden die na het evenement zullen worden gepubliceerd, laat het ons dan vooraf weten.

 

Datum: 1 november 2019

Locatie: Hoofdkantoor Jumbo - Jumbohal, Rijksweg 15, 5462CE Veghel

Parkeren: Er is voldoende parkeerruimte rondom de Jumbohal

Programma

09:00 Inloop

12:30 Aansluitend lunch

13:00 Einde programma

Onze partners kunnen voor deze bijeenkomst 20 personen uitnodigen.

Share?

Volg ons via of meld je aan voor onze nieuwsbrief